10 september 2019
19:00

Malungs IF

Hungriga gäster mötte en storspelande Dehlin i Vikings mål

J20 vann till slut träningsmatchen på Valhall med 3-1 men det är ingen match med ett bra spel från vår sida utan vi ställer till det för oss själva, vilket ett revanschsuget Malung utnyttjar och sätter rejäl press på oss. Storspelande Albin Dehlin, dagens målvakt i Viking räddar oss och gör en kanonmatch i mål.

Vi sätter 1-0 genom Dennis som gör en snygg genomåkning och avslutar med en tunnel. I skrivande stund fick vi inte koll på assisten på den. Andra blir en mållös och lite rörig period.
I sista perioden får till slut Malung utdelning och kvitterar till 1-1.
Vi går även denna match på fyra femmor, i syfte att ge grabbarna speltid, men stuvar nu om lite i formationerna och vaknar
till efter Malungs mål. I 18:e minuten drar vi dock på oss en utvisning och får avsluta matchen i under läge. Vi lyckas ändå skapa ett läge där Erik B flippar upp ett pass till Anton J som skapat sig ett friläge och riktigt elegant stänker upp pucken i krysset. Vi sätter sedan punkt för matchen genom att Pontus J gör 3-1 i öppen bur (även här osäkert på assisten).

Även om den sista av tre träningsmatcher långt ifrån är den bästa ifrån vår sida, så lyckas vi hålla ihop å sätta våra lägen vi fick. Riktig kul att se mycket folk på läktaren och publiken som kom denna afton fick se många fina målvaktsräddningar och spontana applåder hördes vid flera tillfällen, addresserat Dehlin. Nu väntar mer träning och finslipning inför helgens seriepremiär!

Vi påminner alla om att lämna in J20 tipset senast lördag så ses vi på Valhall på SÖNDAG!